Alt skjedde så brått og uten forvarsel. Den 25. juli var vi på ferie i Habo Ljung i Lomma rett utenfor Malmø. På morgenen gikk Comma, Bebe og Gry tur, alt var normalt. De spiste så frokost som vanlig for de gikk å la seg i skyggen siden det var så varmt.
Litt utpå dagen kastet Bebe opp maten sin, det er sånn som skjer så vi reagerte ikke så mye over det før de skulle gå tur igjen. Bebe ville ikke reise seg og responderte dårlig.
Så vi ringer til Evidensia Djursjukehus i Malmø hvor vi fikk beskjed å komme med en gang.
Bobilen kunne ikke flyttes så det var taxi. Vi bar Bebe inn i taxien og så bar det innover til Malmø. Taxisjåføren ble blek om nebbet når han så hvor dårlig hun var. Så det var innover 140 km/t og på rødt lys. Takk til han for det.

Vi ble tatt i mot og geleidet inn på et undersøkelsesrom. Tiden gikk og ventetiden føltes lang. Til slutt var det vår tid. Etter blodprøver og en visuell undersøkelse så konstaterte de at buken var hoven, noe også vi tidligere hadde konstatert.
Så da bar det inn til røntgen. Der bekreftet de at buken var noe “suddig”. Dvs. at det sannsynligvis var veske i buken som gjorde at bildene virket noe uklare.
Så da var det videre til ultralyd.
Etter det kom dommen. Milten var full av kreft og var sprukket. De hadde også tatt ut veske fra buken og det var blod. Leveren så heller ikke bra ut.
Så her var det dessverre ikke håp, hun var tross alt 9 år gammel.


Dette bildet av Bebe og Tuva ble tatt den 24 juli, det siste bildet vi har av henne.