Denne langhelgen 26-29 mai var vi på Torpomoen i Hallingdal sammen med NoSK og rundt 30 hunder.
Vi kom opp sent torsdag kveld, rigget bobilen på plass. Fikk slått av en liten prat med de som allerede hadde kommet før det var rett i bingen.

Fredag morgen våknet vi til et het utrolig flott vær. Desverre så holdt det ikke ut helgen.
Gry er i aktivitetskomiteen så hun hadde fullt program med opprigging og planlegging og gjennomføring av helgen.
Fredag og lørdag var det aktiviteter for noen og enhver. Søks øvelser, blodspor, balanseball og utstillingstrening som jeg holdt.

På søndag var det uoffisiell utstilling med 19 påmeldte hunder. Masse latter og morro, spenning og nærver. For vårt vedkommende ble det masse glede. Ikke siden Bailo sine tider har vi oppnådd slike resultatersmiley
Først ute var Comma, hun ble beste tispe i åpen klasse med CK og gikk videre til beste tispeklasse. Så var det gamlemor Bebe sin tur i veteranklassen hvor hun opptrådde bedre enn på mange år. Beveget seg som en dronning og fikk CK og BIR veteran siden det ikke var med noen hanner. Så derfor gikk også hun videre til beste tispeklasse.
Og hva medførte det. Jo Gry måtte trå till og stille med Bebe. Her ble Comma beste tispe og Bebe fjerde beste tispe. Så da var det bare kampen om BIR/BIM igjen. Og tror dere ikke hun dro i land den også da. Bedre kan det ikke bli.

Siden dette var en uoffesiell utstilling var det også en liten ekstra konkuranse. Her skulle det kåres utstillingens beste hode, beste bevegelser og beste handler.
Birk til Tove og Vidar som også ble BIM ble kåret til hunden med det beste hode. Og så gamlemor Bebe da som alltid har vært vanskelig å få i gang ble kåret til den med beste bevegelser.
Og så til slutt beste handler, hvem ble det tror dere? Det ble meg (tihii)smiley